Nagelstyling & meer

Op het gebied van nagelstyling biedt E-NAIL u het volgende aan:

* Hygiëne
Hygiëne staat bij E-NAIL hoog in het vaandel. Iedere klant krijgt een persoonlijke vijlenset. Ook wordt er gewerkt met handschoenen en worden alle gebruikte materialen na iedere behandeling ontsmet.
Verder wordt er uitsluitend gewerkt met professionele produkten van Professionails.

* Manicure behandeling
Laat u eens heerlijk verwennen en geef uzelf een manicure behandeling cadeau.
Uw handen worden gereinigd, gescrubt, krijgen een masker en tot slot een massage met een hydraterende creme. De nagels worden gepolijst.
Tevens bestaat de mogelijkheid uw nagels  in een door u gewenste kleur te lakken.

* Gelnagels
Uw eigen nagels kunnen worden verstevigd met een laagje gel, of uw nagels kunnen worden verlengd met gel d.m.v. een tip of sjabloon. De gel wordt in meerdere lagen aangebracht en uitgehard d.m.v. een UV-lamp.
U kunt kiezen voor een naturel look, french manicure (het bekende witte randje) of gel in kleur.
Gel kan éénmalig aangebracht worden voor als u bijvoorbeeld een feestje heeft. U kunt daarna de nagels ook weer laten verwijderen.
Maar wilt u langere tijd van uw nagels genieten dan kunt u ze na ongeveer 4 weken laten opvullen. De oude gel wordt er dan grotendeels afgehaald en er wordt weer een nieuwe gellaag aangebracht. Dit kunt u blijven herhalen zo lang u wilt.

* Bruidsnagels
Mooie verzorgde handen en nagels horen er helemaal bij op de mooiste dag van uw leven. U kunt kiezen voor een versteviging op uw eigen nagel als u van uwzelf mooie nagels heeft of voor een verlenging d.m.v. een tip of sjabloon. U kunt de gel het beste 2 tot 3 dagen voor de grote dag laten aanbrengen. Uiteraard kunt u alleen gel op uw nagels laten aanbrengen maar u kunt ook kiezen voor een combinatie met een manicure behandeling. Uw handen krijgen dan een diepreinigend bad, worden gescrubd, ze krijgen een masker en vochtinbrengde creme met een massage. Na afloop heeft u heerlijk zachte handen. Mocht er onverhoopt iets mis gaan dan biedt ik u een uitstekende service aan en u nagel wordt op tijd gerepareerd.

* Nagelbijtarrangement
Speciaal voor nagelbijters heeft E-NAIL een nagelbijtarrangement samengesteld. De nagels worden gedurende 3 behandelingen kort op elkaar (1 tot 2 weken ertussen) voorzien van een gellaagje. Na deze 3 behandelingen kan er al een tip of sjabloon op de nagel aangebracht worden en kan het traject van opvullingen ingegaan worden. Tevens ontvangt u een nagelriemolie zodat u uw nagelriemen optimaal kan verzorgen.

* Cosmetische voetverzorging
Mooi voor in de zomer! Tegenwoordig zijn sandaaltjes in de zomer helemaal hot! Daar horen natuurlijk ook mooi verzorgde voeten bij. En misschien heeft u geen zin om steeds uw nagels te lakken? U kunt nu terecht voor een uitgebreide voetbehandeling en het laten aanbrengen van gel op uw teennagels.
Uw voeten en onderbenen krijgen eerst een heerlijk voetenbad, daarna worden ze gescrubd. Nadat overtollig eelt is verwijderd krijgen uw voeten en onderbenen een masker. D.m.v. warme doeken kan dit masker optimaal intrekken. Daarna worden de teennagels in model gevijld en de gel aangebracht. U kunt kiezen voor een mooie french manicure of een gekleurde gel. Omdat teennagels langzamer groeien als de nagels van uw handen heeft u zeker 6 tot 8 weken plezier van uw mooi verzorgde nagels.
Tot slot krijgen uw voeten en onderbenen nog een heerlijke massage met een vochtinbrengende creme. U zult versteld staan hoe zacht uw huid aanvoelt.

* Nailart
Wilt u eens heel bijzonder voor de dag komen dan kunt u kiezen voor Nailart nagels. Uw nagels worden versierd d.m.v. verschillende kleuren nagellak, colorgel, verf, glitters, stickers en strass steentjes. U kunt kiezen voor een rustige look tot een heel uitbundige look.
Misschien heeft u zelf iets in gedachten anders kunt u kiezen uit vele voorbeelden die in de salon aanwezig zijn. Leuk voor een feestje, de feestdagen of zomaar tussendoor.
Misschien ook iets voor uw teennagels?

* Gellak
Nieuw is gellak! Aan te brengen op de natuurlijke nagel maar uitgehard onder de UV lamp. Uw hoeft dus niet meer zo lang te wachten voordat uw nagellak droog en uitgekard is. De gellak blijft tot 4 weken mooi zitten met een uitstekende glans.

* Bijhouden

Omdat er steeds weer nieuwe produkten en nieuwe technieken op de markt komen volg ik regelmatig een opfriscursus. Dit is zowel op het gebied van gelnagels, french manicure, voetverzorging en nailart.
Tenslotte wil ik u als klant toch steeds de meest actuele  behandeling kunnen bieden.

* Verkoop van exclusieve sieraden
U kunt bij E-NAIL ook terecht voor een modieus sierraad. Van een leuke betaalbare ketting of armband tot een heel exclusief handgemaakt exemplaar. De sieraden worden vervaardigd door Linda Hendriks-van Alfen van Bijouxweb. Voor meer informatie zie

Meerdere malen per jaar wordt de collectie weer vervangen en aangepast aan het jaargetijde.

* Cadeaubonnen
Bij E-NAIL kunt u ook cadeaubonnen verkrijgen. Uiteraard kunt u kiezen voor ieder gewenst bedrag maar het is natuurlijk ook leuk het bedrag ter waarde van een gewenste behandeling te geven. Uw bon wordt leuk verpakt en is dus echt een cadeautje om te geven.
Leuk idee voor een verjaardag, moederdag of zomaar tussendoor!
www.bijouxweb.nl